Jahapp...

Då var vi här igen, das arbeit!

Firade in detta stundande event tidigare idag med uppletande och lydnad på ett glashalt Kallebäck, hela planen var isbelagd så det var i stort sett parkeringen man kunde köra på.

Hade tidigare på dagen härjat runt på diverse aktivieter så när vi väl kom till Kallebäck så var det en tokladdad mus som ville komma ut och jobba.

Uppletandet såg SKITBRA ut, lade 4 saker där 3 låg hyfsat nära då lilla damen ofta skyndar rakt ut för att jobba på djupet. Men idag som idag, idag föll det väl ut. Kanonfina tvärvändningar så fort hon fick nåt i nosen, hoppla!

Vidare till lydnaden, öva på inkallning med läggande. Och där var det glatt, glädje, skoj och svansviftningar... Har inte direkt sett någon glädje i detta moment tidigare men idag var en bra dag. :) Med korta avstånd och med bitstock som trigger så var det bra sug som visades upp.

Med det i bagaget så nöjde vi oss och åkte hem. Efter lite gitarrspel så lättade jag ankar och styrde kosan mot Volvo Lundby. Hemma ligger Elin och de 900 hundarna och sover. Det är ju drygt som vanligt när vi inte hinner träna, ses, umgås etc blablabla you know the drill by now... Men hur som helst, 2 nätter nu sedan ledig helg med babe och skyddsträning på söndag! TJO!


Ibland har jag mycket att göra


Kommentarer
Postat av: Tony

Härligt att det blir mer och mer glädje i inkallningen! Hoppas det går bra med skyddset också. Vilken glad Carro-mus på filmen.



Ni får ha det bra

Gammal husse

2011-01-20 @ 14:31:16
URL: http://brukshundarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0