Glad Påsk!



En dag i solen

Upp till Sisjön en sväng innan jobbet, vidare till GMBK för lydnad och skyddsträning. Vääldigt nöjd med Carro idag, hon är en riktig pärla när hon sätter den sidan till <3 Körde igenom lydnaden för att sedan köra lite "skoj-skydd" med Carro medans E tränade framåtsändande med Pruppmaster. Avslutningsvis, körde vi lite skyddsmoment med Sniper och gjorde henne till one fierce mothernixer, duktig Nixero!




Lille Collin Fergusson får utstå nya prövningar i sitt nya förbättrade liv. :) Idag fick han testa på att bada (HELT frivilligt). Och han kunde simma, vilken tur!




Påskafton, vi båda jobbar vilket känns lite drygt... Men jag har aldrig varit så värst förtjust i ägg ändå, vi får fira på måndag/tisdag istället.


Våren=impulsshopping

Hej och hallå...


Hade en helt fantastisk dag i solen i förrgår, lydnad och lite skydd med E och alla hundar.

Det hela resulterade i en stororder hundprylar från väl valda internetsidor. Vad sägs om: Bitrulle, spårsnitslar, svenskärm, träapporter, uppletandesaker, vittringspinnar och hundförarbyxor...

Hej och hå... :) Det är fullt ös med spelningar för mig just nu, hundträningen har tyvärr blivit lite lidande. Köpenhamn i torsdags och nästa vecka är det Göteborg, Stockholm, Linköping samt inspelning av Sveriges Radio/P3-live. Så fort det börjar sansa sig lite så ska jag ta tag i hunderiet på allvar igen! Aj prömise!

Lite från The Haunted-spelningen i Köpenhamn




RSS 2.0