Tick tock tick tock. That’s the sound of life passing you by...

Utmana mig i logistik, I dare you.

Ha en flickvän som jobbar precis tvärt om som dig själv, ha ett halvdussin hundar i lägenhet på tredje våningen varav minst en ska vara dålig i magen och försök tryck in både hundträning och quality-time på dom 3-4 timmar per dag man har tillsammans...

Stackars, stackars Elin har fått dras med en magsjuk Dexter nu i ett par dagar som trots rastningar alltid bestämmer sig för att skita i buren. Och slutar man jobba 06:00 på morgonen och bara vill hem och dö så är man förstås halvsugen på att göra rent en bur, tvätta alla täcken/filtar och rengöra bilen och sedan sig själv efter varje arbetspass. Så runt 08:00 var det en hyfsat trött E som krashade i sängen och förblev där till 14:00 :)

"En mysig promenad" hade vi bestämt dagen innan att dagens aktivitet skulle bli. Ett varv uppe på Safjället som är dryga 4 km motionsslinga, borde rimligtvis inte ta mer än 30 minuter att gå så har man ivf en timme att umgås innan det är dags för nästa arbetspass 18:00.

Jajamen!

1h 20 min tog det, Elin och Dexter behövde prata ett par gånger till följd av Dexters attitydsproblem mot saker som rör sig snabbt och jag och Carro behövde komma överens om att man går i samlad tropp när man är ute och går och inte med sträckt koppel och andnöd pga strypkedja. Summa summarum, i slutet av promenaden så gick Carro väldigt mycket bättre och Dexter kunde se bilar utan att känna nån form av jaktinsinkt.

Hets iväg för att köpa hundfoder och mat inför jobbet, hem så fort resten av världen och andra bilister tillät för en fantastisk halvtimme bara slappa i sängen, snacka och lyssna på musik.

1,5 minut senare hade Dexter bajsat ner hela köksgolvet och tyckte det var en bra idé att dessutom gå runt i sitt mästerverk.

Så.... 10 minuter TLC på väg ut genom dörren. Men jag klagar inte, oh noes... Jag skulle inte byta bort det för en sekund! Om det så är fyrfota eller tvåfotade, magsjuka mallar eller snarkande boxers. I <3 you all!

Lyckligtvis har vi hela långa helgen tillsammans och förhoppningsvis slipper vi hundar med rektala besvär allt för länge till så vi kanske tom hinner sitta ner och äta ihop utan att avbryta för kräk och bajs.

Sitter nu här och myser med Nixa och Prince  vid datorn, Carro och Collin sover ute i soffan och Dexter tar igen sig ute i köket. Den enda som saknas här är Elin, hon jobbar... Men det är lungt, du vet och jag vet <3

Life is peachy...



Kommentarer
Postat av: Elin

Naaw du är ju så fin. <3

2010-11-25 @ 18:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0