Soffblogging...

Här sitter man, i soffan en lördagkväll...

Är precis hemkommen ifrån Lisebergshallen där det bjöds på The Zone Warriors, MMA-gala av bästa sort. Alla från min klubb, Gladius MMA skötte sig utmärkt och vann sina matcher. Vilken klass det är på pro-teamet, man blir mer än avundsjuk. Det behövs för motivationen att få se lite kvalité för att man ska orka pallra sig iväg till träningen nu i mörkret på dessutom helt värdelösa tider. Plus att jag alltid tappar gnistan när det gäller träning i november/december. Det slår aldrig fel, så fort det vänder mot vår så kommer lusten krypande igen. Nästa termin kommer jag kunna träna på fler och bättre tider och då jäklar, då kör vi!

Rent hundmässigt så var fredagen rätt slapp, det gjordes inget speciellt men det togs igen med bravur nu på lördagen.

Ut till Strekered och kvartett i uppletande. Dexter lallade omkring och visste inte riktigt vad, hur och varför han var ute i skogen. Men han fick löst det när poletten trillade ner och han kom in på rätt spår och tänk, han lär sig det lilla mongot :)

Nixa gjorde riktigt fint arbete ute i rutan och arbetade rutinerat och metodiskt. Carro stack som ett spjut på mer eller mindre alla sina grejer. Vi behöver köra ihop oss på det finstilta bara, men vi funkar bättre och bättre för varje gång och börjar bli ett riktigt fint team. Prince öste ju på som vanligt, han är all over the place och är förmodligen anledningen till att det togs fram Valium. Det är verkligen 200% på den killen och han är så rolig att se, vilket moment det än gäller...

Ett par avslutande inkallningar på Carro där vi hittat en riktigt fiffig metod där hon satsar fullt ös och tycker det e kul hela vägen innan det bar av till Olofstorp för lite klapp på GRAVID boxer och så vidare till Lisebergshallen för blod, svett och slagsmål.

Nu är det slut för idag, hundar ligger och sover lite här och var och Elin ligger och sover mot min axel. Life is good...

Imorgon bär det av ut på äventyr, mer om det längre fram... Det skall även tränas uppletade inomhus, kanske lite skydd samt ett riktigt långt, fint paralellspår.

Men nu får det vara nog, dags att sova....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0