Hej mitt vinterland!

Nattjobb som sagt.. Hade den stora äran att få se Göteborg beklädas i vitt hela långa natten. Blöt, slaskig, trött snö som gör folk som bor i Göteborg förståndshandikappade när det gäller bilkörning. "Oj, det är vitt på marken! Jag måste köra i 20 på 90-väg..."

Hem för en rastning med Terminator 2-hunden Carro innan man sov loss en stund.


Upp, snabba ryck, iväg... In med pick, pack och 5 hundar i super-skodan som är en riktig trotjänare vad det gäller hundtransport vid det här laget.

Vidare till Tostared nedanför Kungsbacka där det kördes uppletande i snö.

Vi turades om med Carro och Prince att skicka i en korridor på ca 10*50 m, 10 föremål ute och vars 2 åt gången. Fokus låg på roligt, glatt och lekfullt.

Snabbt och lätt gick det för dom båda. Dom jobbade på bra och hade skitkul.

Det avslutades med skallmarkering med Deter och upplet med "Struten 1". Nixa gör som hon alltid gör, visar vart skåpet skall stå, 4 grejer plockades in snabbt och utan större besvär.

Dexter och Carro fick springa löst ute i skogen och det känns som dom börjar hitta varandra. Carro har börjat bli riktigt nyfiken på den där Dexter och har börjat bjuda in till lite lek. Dom åker i buren tillsammans utan gruff och jag tror att Carro kommer bli en fostrande mor åt Dex. :)

Tony & Kerstin hade skrivit så fint om oss på sin blogg idag. Dom gläds åt våra framsteg även om dom saknar lilla Carro. Kolla gärna in www.brukshundarna.se och även deras blogg. Där har vi några som lägger ner själ och hjärta när det kommer till träning. Det är blod, svett och tårar men det ger resultat. Jag förundras över hur mycket tid, precision och noggranhet dom lägger ner i all träning med hundarna...


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja men eller hur. Därför jag läst deras blogg tidigare med. Vilken energi, detaljträning och engagemang. Man blir imponerad. Och det märks ju på Carro hur välutbildad hon är med. :)



Bra tränat idag med Johannes. <3 Ni sköter er exemplariskt båda två. Tack för hjälpen med princens uppletande med. Du och Carro fick agera motivationshöjare när matte klantat sig med den söte boxern.

2010-11-20 @ 22:19:42
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=eloz
Postat av: Tony & Kerstin

Tack Johannes & Elin för dom fina orden om oss!



Krama Carro från oss

Tony & Kerstin

2010-11-21 @ 11:48:36
URL: http://brukshundarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0