Another day at the office...

Efter en natt av polariska mått med -12*C och snålblåst så var det en slagen man som kröp in under täcket imorse med en chihuahua på magen och en boxer i ansiktet. Resten av cirkusen anlände 40 min senare och därefter blev det lite välbehövlig sömn... Upp som en lärka (missa det ställda alarmet med dryga timmen) och ut med Collin som verkligen lider nu i kylan. Stackaren kan inte gå nu när det är så kallt, hans ben krampar ihop så han inte kan röra sig vilket gör att han knappt ens kan göra sina behov längre..
Hoppas på mildare dagar snart!

Upp till GMBK för rastning ute på skjutfältet med Carro och Ozzy. Carro lever verkligen livet nu i snön. Hon far omkring som en fjällräv, käkar snö och försvinner ibland in i nån driva lössnö för att sedan hoppa ut som en avfyrad missil.

Det blev bara lite träning idag för att jag skulle hinna hem och laga mat innan jobbet tyvärr, kylan gjorde väl sitt till också. Börjar förstå att jag älskar vintern eller hur?

Lydnad med inkallningar, ställande, ljudgivning, hinderhoppning.... Det var en trött och mentalt avtrubbad husse som tränade idag. Snälla E hjälpte till med Carro så vi kunde kika på vad som behövs övas på. Imorgon är jag ledig så då ska vi köra skydd och sökmarkeringar. Det ska bli väldigt intressant och ser hur hon agerar i söket.

Avslutningsvis, en bild från inatt... Dexter och Carro har svårt att bestämma vem som ska bära spårlinan.


Kommentarer
Postat av: lil

Skaffa små snöstövlar till stackars pup! Han får inte frysa så :(

2010-11-30 @ 22:58:48
URL: http://malaymui.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0