Jul upp över öronen...

Fredagen gick som sagt i julbordets tecken. En... märklig liten tillställning som tog plats på självaste kontoret, glammigt så det förslår. Innan denna stämningsfulla högtidsfirande händelse så hanns det med 2*40 min skogspromenad i hög rackarns snö med efterföljande träningsvärk i ljumskarna som belöning.

Lördagen då? Jojomen, det blev ett minst sagt ödesmättad event även här. Sedan urminnes tider (eller i varje fall oktober) så hade det bestämts att hela stora familjen Gustaf(v)s(s)on skulle mötas upp i föräldrahemmet för gammalt hederligt julstök, något som i den här familjen kan räknas som rent sensationellt. Jag, Elin och 600 hundar kom ner till Åsa runt lunch och passade på att klara av dagens träning i form av uppletande:


Själva träningen gick kalasfint för alla 4 vovvar varpå det idkades pepparkaksbak och inmundigades en lättare supé i trevlig familje-anda...


Söndag: Elin stack och körde sök i Lerum den lille gottegrisen. Johannes stannade hemma och formaterade dator, tjoho! Stack visserligen upp till GMBK och körde upplet och spår med lille mus senare. Ett jättefint spår med påsläpp och två återgångar. Tösabiten tog itu med uppgiften på ett alldeles ypperligt sätt och vann IKEA-fladdermus och korv när målet var nått. Även uppletet gick kanon, med snö upp till knäna så plogade hon på i maklig takt och var rejält genomkörd när hon var klar. Vidare hem för att möta upp fröken E, laga mat, slappa och bara vara innan jäntan skulle iväg och jobba. Och inte är jag väl en sämre pojkvän än att jag senare åker ut till hennes stationärbevakning med glögg, pepparkakor och Carro för lite adventsfirande/upplet i miljö.

En episk helg har kommit till sitt slut, nu väntar en fantastisk långvecka på Volvo... Eller vänta nu, jobbar ju måndag, tisdag, fredag och halva lördag! SEN ÄR DET JULLEDIGT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0